Error
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder coctail is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder coctail is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

{gallery slider=boxplus.carousel}coctail{/gallery}

Nagyestélyi, báli, alkalmi, kisestélyi, coctail méteráruk

A Kis Brammer Méteráru szaküzletben olyan természetes alapanyagok találhatók, amelyekből változatos alkalmakra elegáns, finom megjelenést kölcsönző ruhadarabjait elkészítetheti.
Előkelő kifinomultságot tükröző Haute Couture méteráruink neves tervezők- ARMANI, DOLCE&GABBANA, UNGARO, VALENTINO, CAVALLI,PUCCI, ELIE SAAB, CHRISTIAN DIOR-  által megihletett kelmék, melyekből egyenes vonalú, szűk,testet követő, avagy bő, gazdag, királynői sziluettet idéző báli ruhákat, nagyestélyiket varratathat.
Alapanyagaink üzenete az elhatárolódás a tömeggyártástól és tömegfogyasztástól. Ars poetica-nk központjában az ember áll, aki önálló entitás, egyedi és sajátságos formákkal. Tökéletes formaalakítás pedig csak a kézzel készített, megrendelő testalkatára szabott Haute Couture-ben lehetséges. Magyarország legjobb tervezőivel, szabóival és varrónőivel dolgozunk együtt, hogy vásárlóink különlegesnek érezhessék magukat a nálunk vásárolt nemes textíliákban. Haute Couture csipkéinkből, flitteres, gyöngyös, tollas, köves alapanyagainkból 3-6 métert rendelünk, ügyelve arra, hogy ne találkozzon szembe senki a saját ruhájával. Számon tartjuk, hogy a jeles eseményekre, ki milyen méterárut vásárol, reprezentálva az egyediséget.
Hernyóselymeink, alkalmi alapanyagaink alkalmasak a szűk ceruzavonalak, sellőfazonok, a tulipán, az Y- és empire vonalak, a princess-szabású X-vonal, a kupola- és ballon-vonal, a lefelé bővülő trapéz- és A-vonal, valamint a csípő kiemelését és a derék sejtetését jellemző H- és hullám-vonal kialakítására.
Számos színben, mintában, vékonyságban, vastagságban, struktúrában létezik üzletünkben.

Csoportosításuk:

Lágyesésű kis-, és nagyestélyi méteráruk:
-Hernyóselyem bársony
-Hernyóselyem szatén
-Hernyóselyem muszlin:
    -egyszínű
    -színjátszó
    -színátmenetes
-Hernyóselyem georgette
-Csipke
-Hernyóselyem alapú payette, flitter
-Hernyóselyem brosé
-Hernyóselyem tüll
-Hernyóselyem nehézselyem
-Hernyóselyem lamé
-Fémszálas, tollas,gyöngyözött, applikált,
hímzett, kövezett alkalmi méteráruk
Tartással rendelkező alkalmi méteráruk:
-Francia bársony
-Hernyóselyem duchesse
-Hernyóselyem organza:
    -szimpla vékonyságú
    -dupla
    -tripla  
-Hernyóselyem zibbelin
-Csipke
-Piquet
-Hernyóselyem moaré
-Merev tüll, kristálytüll
-Hernyóselyem ottoman
-Hernyóselyem shantung
-Hernyóselyem brokát, kloquet
-Hernyóselyem taft